Blogger Templates by Zaizul

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Video Emas Popular

Loading...

Mereka datang Lagi..... Syarikat Berasaskan Skim Pelaburan Emas Muncul!!

Tuesday, May 10, 2011
sumber: http://www.pelaburjutawan.com
Di harap para pembaca dan sesiapa yang ingin mula melabur di dalam dunia emas berhati-hati dengan sebuah lagi syarikat yang menawarkan skim pulangan bulanan selepas VGMC.

Berikut sedikit profil pelaburannya, di harap anda semua tidak terjebak dan berhati2 dengan skim ini!

Hapuskan Scammers!!

Saham Emas East Cape Mining Corporation

East cape menawarkan peluang pelaburan saham emas kepada individu @ pelabur-pelabur yang berminat. Syarikat ini beribu pejabat dari United Kingdom.

Nilai saham yang ditawarkan sekarang ialah 1.00 Usd seunit dan nilai tersebut akan meningkat. Saham ini terhad kepada pelabur – pelabur tertentu sahaja sebelum ia dibuka kepada orang ramai dengan harga yang lebih tinggi.

Harga saham = usd1.00 seunit

Minimum pelaburan = 500 unit bersamaan 500 usd

Pulangan pada Pemegang Saham


Setelah membeli saham anda akan diberikan Akaun Pelaburan Saham ECMC. Setiap Pemegang Saham akan mendapat :-

1. IPO mengikut nilai saham emas kita melabur min USD500 dan Max 250,000

2.Akaun Kredit, Nilai dalam (USD)

3. Akaun Emas, nilai dalam gram (gm)

4. Akaun Trading, untuk jual/b to hold/treli paper gold positions

5. Global Auto Placement

Credit Account

Anda akan dapat pulangan 10% setiap bulan selama-lamanya daripada jumlah unit yang dibeli.

Contoh:- Anda membeli 500 unit saham dengan harga usd500

Pulangan 10% x 500 unit = 50 unit

50 unit = 1 gm (gram) setiap bulan (mengikut harga emas semasa)

Jika,1 gm (gram) x (harga emas semasa, katakan USD 50) = USD 50 (bergantung harga emas semasa). Katakan USD 50 x 3.0 = RM 150++ (anda akan dapat setiap bulan)

Dividen ini setiap bulan kita akan dapat. Maknanya dengan 500 unit saham, setiap bulan kita akan terima dividen RM150 setiap bulan tanpa henti. Ya setiap bulan, selagi kita tak keluarkan ‘share’ kita.

Gold Account

Anda boleh simpan credit anda dalam bentuk emas gram (gm) . Anda boleh tukar semula ke dalam bentuk credit bila2 masa apabila harga emas naik dan menguntungkan.

Trading Account

Setiap pemegang saham akan dapat 2 kali ganda daripada unit yang dibeli untuk trading saham emas. Contoh. Saya membeli 1000 unit saham dengan harga USD1000. Jadi saya dapat USD2000 untuk trade. Sehari boleh dapat antara USD10 ke USD100..oklah tu, lepas duit minyak hari2.

Jual Saham (100% Money Back )

Sekiranya anda tidak mahu lagi memegang saham tersebut, anda boleh jual bila2 masa sahaja. Modal anda akan dipulangkan dalam masa 45 hari.

Bonus Pengenalan

Setiap pelabur baru mesti daftar akaun melalui kenalan anda. ECMC tidak membuka peluang ini pada semua orang secara terbuka. (Private Shareholder by invitation). Jika anda memperkenalkan peluang ini pada pemegang saham baru, anda akan dapat 10% dari pelaburan mereka.

1) Contoh: Jika perkenalkan 10,000 unit (usd10,000) anda akan dapat 1000 unit dalam bentuk saham. 1000 unit tersebut akan masuk dalam saham anda. Anda akan dapat 10% dari 1000 unit tersebut iaitu 2 gm (gram) setiap bulan mengikut harga semasa emas.

Jika,2 gm (gram) = usd100 @ lebih kurang RM 320 ( anda akan dapat setiap kali pelabur anda dapat pulangan & selama2nya) akan bertambah mengikut harga emas

Bonus Kumpulan

Semua pemegang saham minimum 500 unit layak untuk menerima bonus kumpulan.Anda perlu susunkan pemegang saham anda dalam 2 kumpulan iaitu kiri & kanan. Sekiranya sebelah kiri ada 10,000 unit & sebelah kanan ada 10,000 unit dalam masa 1 bulan. Anda akan dapat Usd1000 pada 15hb berikutnya.

Cara Pelaburan :-

- Anda perlu buka akaun melalui laman web rasmi syarikat http://www.eastcapemc.com/

- Anda perlu dapatkan introducer id. untuk buka akaun seperti buka akaun bank syarikat.

- Anda perlu TT duit anda ke akaun bank syarikat.

- Anda juga boleh membeli credit tersebut dari pemegang saham lain

- Setelah membeli saham ECMC anda perlu mengesahkan identiti anda. Anda perlu scan IC.

Peringatan: Wajib pastikan nama yang didaftarkan mesti 100% ikut nama di IC anda untuk pengesahan dari syarikat dalam masa 60 hari dari tarikh mula anda membeli share. Tujuan untuk keselamatan

Pengeluaran/ Withdrawal

Anda perlu daftarkan akaun tempatan anda dengan ECMC. Setelah akaun tersebut disahkan, barulah anda boleh membuat pengeluaran East Cape Mining Corporation

Tak percaya???? Terpulang.... Anda buat, anda dapat! huhu

Sebelum membeli Emas, anda boleh dapatkan khidmat nasihat saya secara PERCUMA... JANGAN beli Emas, Jika anda tak tahu pasal Emas.... Dapatkan ilmu Emas dulu.... Insyaallah, Emas anda tidak akan menjadi liabiliti kepada anda.....
 
Nak tanya pasal Silver pun boleh.... Maklumlah kenaikkan 40% setahun..... hubungi saya..... 24jam
 
 

2 comments:

  1. Anonymous said...

    Saya ingin bertanya jadi ECMC ni tidah sah lah. jadi ia mungkin skim cepat kaya lah. Keliru.

    May 11, 2011 at 1:46 AM  

  2. Anonymous said...

    En Zaizul, En ad cakap kalau nak beli emas kena tahu pasal emas, supaya tak jadi liabiliti. Tapi kalau student macam saya ni memang dah beli kira salah ke? Saya bukanlah tak tahu langsung tapi sya banyak tahu dri segi pelaburan jer la konsep dia. Tak pa ke macam tu.
    Saya dah beli dinar, bar dan ingat nak tambah silver dan saya ragu2 untuk membeli sejak banyak artikel dari pelbagai sumber yg memberi pandangan positif dan negatif. Dan saya takut segala wang yang telah saya laburkan itu rugi begitu shj.

    May 11, 2011 at 1:51 AM  

Post a Comment