Blogger Templates by Zaizul

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Video Emas Popular

Loading...

AwaS! Emas Tipu! Danger...danger... danger,,,

Monday, December 13, 2010
Assalamualaikum. Diharap anda berada di dalam lingkungan kerahmatan Allah S.W.T.

Apa hal ni???Ada org jual Emas tipu ka???? hehe Sebenarnya rakan-rakan yang baru berjinak-jinak dan mendapat maklumat dengan Emas pasti akan bertanya "betul ker Emas yang ko jual ni", " Macammana kalau Emas ni tak tulen",

Berbalik kepada Emas Tipu, Ianya bermaksud penipuan yang di lakukan oleh individu @ kumpulan dengan  menjual emas yang mempunyai ketulenan emas yang berbeza. Harga Emas 999 adalah lebih mahal daripada Emas 916. Ataupun logam yang telah "disolekkan" dan dijual dengan mendeclarekan sebagai Emas 999 ataupun 916 ( Emas Celup ). Biasanya dijual dengan harga di  bawah pasaran.

Kenapa apa anda mudah ditipu??? Sebabnya:
a. anda bukan  pakar mengenai Emas yang boleh menguji ketulenan Emas.  Alat menguji Emas pun tak pernah tengok! hahaha betul tak?

b. teruja nak beli Emas murah.... nafsu nak kaya cepat! :)  Yang ni ramai.... hehehe

Jadi, macammana nak mendapatkan Emas yang betul-betul tulen?

Senang saja beli  dengan Public Gold
Macamana tu?
Beli dengan saya.
Sebab Apa?
Saya ialah Authorised Public Gold Dealer.
Kenapa?
Produk Public Gold ada sijil ketulenan yang  di sahkan oleh Certified Assayer
Lagi?
Anda boleh pajak d Ar Rahnu Agro Bank.
Kenapa Ar Rahnu ?
Sebab Emas tu memang Tulen! Beratnya adalah sama dengan berat yang dituliskan pada sijil ketulenan.
Bagaimana boleh menghubungi Tuan.
Call saya 0194659076 zaizul ( 24 jam sehari ) untuk lock harga.


Jangan malu-malu ya....
Setiap pertanyaan, saya akan menjawabnya sebaik mungkin.

0 comments:

Post a Comment